کاظم پور نان ایرانی را گرانترین نان دنیا دانست و گفت: نان در تهران بین 3400 تا 6 هزار تومان فروخته می شود در حالی که آرد آن کیلویی 800 تومان خریداری شده است.

وی گران شدن نان را بی علت اعلام کرد و ادامه داد: طبق برنامه ریزی های انجام شده نان باید بصورت کیلویی عرضه شود.

مشاور سازمان ملی استاندارد و میزان مصرف گندم را در کشور 10 میلیون تن اعلام کرد و افزود: قیمت آرد از کارخانه 830 تومان و بر اساس درصد سبوس آن تعیین می شود.

وی با بیان اینکه کارخانه های تولید آرد سبوس را جدا کرده و با قیمت بالا به دامداران می فروشند ادامه داد: بر اساس استاندارد برای نان سنگک، آرد باید بصورت کامل فروخته شود در حالیکه این استاندارد را نتوانستیم نهادینه کنیم.

کاظم پور در خصوص وزن مصوب برای چانه های نان گفت: چانه نان سنگک باید 650 گرم، نان تافتون 200 و 250 گرم، نان بربری 500 گرم و نان لواش باید 160 گرم باشد.

روی این مطلب کامنت بگذارید

Please enter your comment!
Please enter your name here